Activitats Extraescolars

Al Col·legi Cultural hi ha diverses activitats extraescolars. Aquestes activitats només les poden cursar gent que estigui qualificada en algun curs del centre. Algunes de les activitats extraescolars que oferim son futbol i basquet dansa, reforç de llengua anglesa, reforç educatiu personalitzat i Escacs. Per més informació sobre les activitats extraescolars poseu-vos en contacte amb els tutors corresponents dels seus fills. 

Escola de Futbol i Bàsquet

A aquest tipus d’activitat extraescolar practicareu Futbol i Bàsquet per millorar les vostres capacitats e impulsar-les, per arribar a ser un professional. És faran competicions dels dos esports amb equipament oficial. Si teniu algun dubte o consulta, contacteu amb nosaltes.

Dansa

T’agradaria aprendre a ballar com un ballarí professional? Doncs prepara’t perquè en aquesta activitat extraescolar aprendràs a ballar com un artista. Aquí es fan competicions de ball contra altres escoles. Si tens dubtes pots preguntar als monitors de ball corresponents.

Cultural English School

Si t’agrada aprendre idiomes, en aquesta activitat extraescolar pots aprendre angles a un molt bon nivell, tant gramàtica com fonèticament. Aquí et podràs certificar. Aquest curset està avalat per la Universitat de Cambridge, Trinity College London i la Universitat Internacional de Catalunya.

UIC
Reforç educatiu personalitzat

Al reforç educatiu personalitzat donem una empenta amb els estudis. Als migdies hi ha grups de repàs perquè tingueu més clar les coses que no s’han entès a classe. El tutor o tutora dels fills serà l’encarregat d’anunciar els dies que es faran aquests repassos.

Escacs

Els escacs és un joc d’estratègia en el qual has de guanyar al rival sabent entendre millor la partida. Impulsa la teva agilitat mental i força a la teva ment a treballar al seu màxim rendiment per a poder guanyar. Jugant a això podràs veure les teves capacitats a l’hora de prendre decisions i enfocar la disputa. 

Per més informació sobre le curset d’anglès de la cultural podeu anar a la pàgina oficial de la Cambridge English School

Si teniu alguna consulta sobre les activitats extraescolars, podeu consultar contactant amb nosaltres

CatalanEnglishSpanish
arrow