Col·legi Cultural

Recollida d’aliments

El Col·legi Cultural hem organitzat una campanya juntament amb l’Associació d’Amics del Gorg Mar de recollida d’aliments. Aquesta campanya té com a objectiu ajudar a les famílies o persones més vulnerables de Badalona. De fet es recomana portar menjars que triguin a caducar i que siguin de primeres necessitats com pa o farina.

Recollida Aliments

Xocolatada Solidària

El 20 de desembre els alumnes de Cicles de Formatius i Batxillerat van celebrar una Xocolatada Solidària organitzada pel Col·legi Cultural Indians. Com cada any el col·legi organitza una donació de xocolata per a recaptar fons per a un esdeveniment solidiari, a més els diners recaptats aniran destinats íntegrament als afectats pel volcà de la Palma. Per més informació podeu contactar amb secretaria.

Concurs de Fotografia 

Per als alumnes de Cicle Formatiu Mitjà la classe guanyadora són els alumnes de primer curs de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Per altre banda al Cicle Formatiu Superior els guanyadors són els alumnes de segon any d’Administració i Finances. Per no mencionar que el premi de guanyar és que cada classe pot gaudir durant una setmana de 10 minuts extra de pati un premi que segur els agrada!

L’ Antiga Grècia

En la materia d’Art de segon de batxillerat estem estudiant la transcendencia del legat artistic i cultural grec en el mon occidental. L’Acròpolis d’ Atenes es la ciutat més important de l’antiga Grecia de fet tenia dues funcions una funcio com defensiva i un altre com a seu principal de lloc de culte. Pèricles va donar la direcció d’ aquesta obra tan relevant a Fidees. En conseqüència     l’ Acropolis d’atenes va ser declarada Patrimoni Universal de la Humanitat per la UNESCO. 

La Castanyada

El divendres 29 d’octubre els alumnes de tots els Cicles Formatius van gaudir de la Castanyada en una diferent de l’habitual. També els alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics en Xarxa del primer any van jugar a un joc de taula que es basava en els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible). En canvi els de segon curs van fer un Escape Room que també es basava en els ODS disposaven només de 40 minuts per poder sortir de la Sala D’Actes del col·legi. Els alumnes de Grau Superior en Ciberseguretat i en Administració i Finances també van a jugar a jocs, però aquests eren online i també jocs de taula basats en preguntes de ciberseguretat.

CatalanEnglishSpanish
arrow